lördag 21 april 2012

Lappland here we come

Nu är smekmånaden bokad. Så i juni (-juli) bär det av till Lappland i lite på två veckor! Ska bli underbart att få uppleva lite mera av lappland med sin man (undrar när man vänjer sej vid att kalla honom man då?) Men det är väl en hel del annat man ska vänja sej med också ;)
Stugorna är båda belägna ute i urskogen med underbar natur runtomkring. Den ena stugan bodde vi i ifjol då vi var i lappland och den ligger helt underbart till med tanke på att vi tar några hundar med oss också.
Jaa, ni såg rätt vi åker till Lappland och vi tar hundar med oss på vår smekmånad =) Ni som känner mej borde egentligen inte vara så förvånade ;) Dessutom kommer vi att åka på hunduställning samtidigt och förhoppningsvis får vi ihop en valpträff på samma resa.
Kameran kommer att vara en av första prioritet då det gäller packning. Bara på de några dagarna vi var där ifjol så hittade vi flera underbara ställen så ser mycket framemot att ha lite mera tid på oss att utforska Lappland. Har ni tips på vad som absolut måste ses så meddela gärna!

Här är några bilder från ifjol!


 
Stugan Vasa som vi ska bo i



De har konstiga kossor i Lappland =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar